Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 216 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 192 000 Ft

Ha szíveden viseled a világ társadalmának gondját-baját és örömödre szolgálna tevékenykedni egy szebb és jobb világ reményében… akkor tudnod kell, nem vagy egyedül! A Kodolányi János Főiskola szociális munka alapszakja hemzseg azoktól a fiataloktól, akik azért tanulnak, hogy később megfelelő szakértelmen alapuló diplomájukkal a zsebükben végezhessenek társadalmi, segítő munkát.

A KJF-en az a hallgató, aki a szociális munka hivatást választotta, megtanulja a szociális vállalkozások szervezését és menedzselését, képes lesz idegen nyelvű közösségekben szociális gondozást, közösségfejlesztő munkát vállalni. A közpolitikai, társadalmi problémák kezelésére történő megoldáskeresés lesz fő feladatod végzett szociális munkásként.

A Kodolányin az oktatás a legkorszerűbb nemzetközi és európai mintákra épül, így kiemelt szerepet kap benne a nemzetközi szociális hivatás. Az Erasmus programnak köszönhetően és az iskola kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén eltölthetsz egy félévet a világ egy másik táján is. A KJF-es oktatás és a külföldön szerzett tapasztalataid ötvözésével pedig diplomáddal a kezedben akár külföldön is megállod majd a helyed!

Hallgatóbarát oktatásról álmodozol? Ezen a főiskolán hallgató-központú az oktatás! Minden negyedévben három tárgyra és egy gyakorlatra kell összpontosítanod. Ez az egyedi óraszervezés pedig intenzív kutatási és önkéntes speciális programokkal párosul.

KJF-esként öt speciális programban is részt vehetsz, melyek során többletismeretekre tehetsz szert színes és érdekes szakmabeli területeken.

Az oktatók mindent megtesznek azért, hogy alapos tárgyi tudásra tegyél szert, a gyakorlatokon pedig megismerheted a szociális munka igazi arcát. Így válik a Kodolányis fiatalból olyan szakmabeli, aki képes lesz arra a nagy és becsülendő feladatra, hogy másokat segítsen.

Tanulj a Kodolányin szociális munkát és tedd szebbé a világot!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom