Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 185 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 170 000 Ft

Szeretnél emberekkel foglalkozni? Kíváncsi vagy, hogyan lehet egy személyből a legtöbbet kihozni? Ha a válaszod igen, ráadásul szereted a komplex feladatokat, nem okoz problémát a kapcsolatteremtés, akkor a KRE emberi erőforrások alapszakát Neked ajánljuk!

Legyél Te a kapocs a munkaadó és a munkáltató között! Állítsd az egyéni képességeket a közös célok szolgálatába! Tanulj a Károli Gáspár Református Egyetem emberi erőforrások alapképzési szakán!

A szakon belül választhatsz a munkaerőpiaci és a munkajogi szakirány között. De miről is tanul egy emberi erőforrások szakos hallgató? Károlisként megismerkedhetsz a gazdálkodás fogalmaival, az erőforrásokkal, a szervezetek működésével, megtudhatod, hogy az egyéni kompetenciák milyen hatással vannak egy szervezet képességeire. Természetesen az üzleti élet rejtelmei is feltárulnak előtted, megalapozva a jövődet.

Így tudsz majd elhelyezkedni Károlin végzett hallgatóként különböző gazdasági területeken  vezetői vagy tanácsadó munkakörben. Ezen kívül a felmérések, jelentések elkészítése és feldolgozása sem fog problémát okozni. Munkaerőpiaci elemzések készítésére, emberierőforrás-gazdálkodási funkciók és érdekegyeztetési folyamatok vizsgálatára is képes leszel, valamint különböző érdekegyeztetési folyamatokat is lebonyolíthatsz.

A szak törzsanyaga közgazdaságtani, módszertani, társadalomtudományi ismeretekből tevődik össze, de nagy hányadát teszi ki jövendőbeli ismereteidnek a szakmai törzsanyag is, ami jogi, pszichológiai, rendszertani és politikai tantárgycsoportokból tevődik össze.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, ne habozz, hanem jelentkezz a KRE emberi erőforrások szakára, hogy egy határozott, diplomatikus, tárgyalóképes szakember váljék belőled!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom