Adatok

Képzési formák: ONA, ONK, OLA, OLK
Képzési idő (félév) 10
Nappali önköltség (félév) 215 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 190 000 Ft

Téged is vár a Károli Református Egyetem jogász képzése! Ha szeretnél olyan jogásszá válni, aki tisztában van az állam- és jogtudomány, valamint a jogászi tevékenységekhez kapcsolódó más társadalomtudományok alapjaival akkor irány a Károli!

A KRE tíz félév alatt felkészít rá, hogy bármilyen jogi szakvizsgához kötött állást magabiztosan tudj betölteni! Az egyetem ennek érdekében intézményen kívüli szakmai gyakorlatot vár el a hallgatóktól. Ezt a gyakorlatot a szakmailag kompetens vezető oktatók és a gyakorlati képzésre alkalmas vezetők, szakalkalmazottak felügyelete és irányítása mellett végezheted. Így te is legalább jártassági szintű – néhány vonatkozásban pedig készség szintű gyakorlati ismeretekre tehetsz szert, ezáltal segítve az egyes szaktárgyaknál tanultak rögzülését.

De mit is tanul egy Károlis jogászhallgató? A szabadon választott tárgyak széles skálája mellett például gazdasági- és környezetvédelmi szakjogi tárgyakat, nemzetközi jogot, munkajog és a polgári jogot.

Válj te is a Károli Gáspár Református Egyetem segítségével jogász, állam- és jogtudományi doktorrá! Nem hangzik rosszul, ugye?

A szakon végzett jogászok az állam- és jogtudomány, valamint a jogászi tevékenységekhez kapcsolódó más társadalomtudományok alapjainak birtokában, a jogrendszer főbb jogterületeinek a jogalkotás- és alkalmazás módszereinek ismeretében, korszerű szakismereteik és jogászi kultúrájuk révén alkalmasak jogászi tevékenységre, gyakorlati tapasztalatok megszerzésével, szakmai továbbképzéssel a jogi szakvizsgához kötött munkakörök betöltésére. Légy te is egy közülük!

Jogász diplomával az elhelyezkedés terén elsősorban a jogi pályákon bíróként, ügyvédként, ügyészként van lehetőség, de az államigazgatás területén illetve különféle vállalatoknál is sok munkalehetőség adódik.

Nincs más hátra, mint előre! Jelentkezz a Károli Gáspár Református Egyetem jogász osztatlan képzésére és érd el az álmaidat!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom