Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 205 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 205 000 Ft

A Károli Gáspár Református Egyetem magas szintű etikai tartalommal és a pozitív emberi értékek hangsúlyozásával szakszerű kommunikációs oktatást kíván megvalósítani. Ha te is szeretnél olyan oktatásban részesülni, ami olyan szemléletmódot és pszichoszociális technikákat ad tovább, amelyek a választott specializációs terület igényeinek leginkább megfelelnek, akkor a Károli neked való!

A Károli ezen kívül biztosítja számodra a megfelelő gyakorlati oktatást is! Ennek érdekében a 2. szemesztertől a gyakorlati készségeket elmélyítő terepmunka végigkíséri a KRE-s hallgatók tanulmányait.

Azért, hogy a képzésen belül a hozzád leginkább illő területre koncentrálhass, az egyetem négy szakirányt alakított ki. Ezek az újságírás-média szakirány, a szervezeti kommunikáció szakirány, a marketing, PR és üzleti kommunikáció szakirány valamint a nemzetközi kommunikáció szakirány. Hozzád melyik illik leginkább? Derítsd ki! Légy te is Károlis!

Az egyetem e szakán végzett hallgatók szakterületüknek megfelelő állásban tudtak elhelyezkedni a felmérések alapján. Ez nagyon nagy eredmény a mai világban, ezért érdemes kihasználnod a lehetőséget! A munkaadók örömmel fogadják a Károlin végzett fiatalokat!

Az egyetem színvonalas oktatását az is bizonyítja, hogy 2009-ben „Az év PR szakdolgozata” díjat egy Károlis hallgató nyerte el. A Károli Gáspár Református egyetem céljának tekinti, a hallgatók képzésük során képessé váljanak a kommunikáció jelenségeinek, folyamatainak, valamint intézményes és szociokulturális hátterének elemzésére, megértésére, ezek oktatására, illetve mások kommunikációs készségének fejlesztésére. Emellett a hallgatók képesek a kommunikációs problémák tudományos eszközökkel történő megközelítésére.

2007-ben egy új rádiós és televíziós stúdióval bővült az egyetem, ahol megtanulhatod a műsorkészítés összes lépését, szerkesztői és technikai oldalát – az első felvételektől a vágáson át az adáskész anyag leadásáig. Így biztosítja számodra a Károli, hogy elméleti és gyakorlati ismeretre is szert tehess!

Jelentkezz a Károli Gáspár Református Egyetemre, és tanuld a hozzád leginkább illő specializációt a kommunikáció alapképzési szakon!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom