Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 160 000 Ft

Szeretnél a nemzetközi kapcsolatok szakértője lenni? Akkor annyi a teendőd, hogy jelentkezel a Károli Gáspár Református Egyetem nemzetközi tanulmányok alapképzési szakjára!

Amennyiben nemzetközi politikai, gazdasági, jogi, valamint európai uniós ismeretek terén korszerű ismeretekkel szeretnél rendelkezni, akkor neked biztos kibontakozási lehetőségeket teremt a nemzetközi tanulmányok alapszak. Azért pedig, hogy a tanulmányaid tényleg sokrétűek és színesek legyenek, a Károlin többféle tantárgycsoporttal is megismerkedhetsz majd a nemzetközi tanulmányok alapszakon belül, melyek között kedvedre elmélyedhetsz. Ezek lesznek a multidiszciplináris társadalomtudományi modul, a készségfejlesztő és módszertani ismeretek modulja, a nemzetközi kapcsolatok modul, és végül az európai integrációs modul.

Ha felkészült és sokoldalú szakemberekké akarsz válni, aki képes megérteni a mai globális és gyorsan változó világban zajló kapcsolatok, interakciók és folyamatok rendszerét, okait és következményeit, akkor a te utad a Károli nemzetközi tanulmányok alapszakja. Nem csupán megismerni és követni, hanem alakítani is szeretnéd a nemzetközi kapcsolatok világát? Akkor ne habozz! Jelentkezz, és váltsd valóra az álmaidat!

A KRE-n végzettek eredményesen tudnak hozzájárulni a mai nemzetközi kapcsolatok változatos gyakorlati formáinak működtetéséhez állami, egyházi, magán vagy önkormányzati intézményeknél egyaránt. Ha ezt a szakot választod, akkor ráadásul kellő mennyiségű ismeret birtokában leszel ahhoz,hogy mester szakon is folytathasd tanulmányaidat.

De mit is tanulhatsz nemzetközi tanulmányok szakos hallgatóként? A Károlin például társadalomtudományi alapismereteket, politológiát, szociológiát, történelmet, jogi és közgazdaságtani ismereteket, idegen nyelvet, informatikát és statisztikát, nemzetközi gazdasági, nemzetközi jogi, politikai, gazdaságföldrajzi ismereteket, diplomáciatörténetet, mindezt annak érdekében, hogy megfelelően felkészülhess a munka világára.

Ha tehát szeretnél eligazodni a nemzetközi viszonyok világában és szeretnél gyakorlati tudással is rendelkezni, akkor vár a Károli Református Egyetem! Itt megtanulhatod a nemzetközi viszonyokat érintő koncepciók, elméletek, módszerek profi használatát! Az egyetem kapuin kilépve pedig az Európai Unió jogi és intézményi felépítésével, valamint szakpolitikái működésével is tisztában leszel.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom