Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 140 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 120 000 Ft

A gyerekekkel való foglalkozás nem csupán egy szakma, hanem egy hivatás, hiszen te is részt veszel a jövő nemzedékének a formálásban. Ha az akaratod, és a személyiséged megvan hozzá, már csak egy jó képzésre van szükséged, hogy óvodapedagógusként elérd a célod. Ezt biztosítja neked a Károli Gáspár Református Egyetem óvodapedagógusi szakja.

A képzés során nagy figyelmet kap a személyközi, és társas jellegű kompetenciák fejlesztése. A hallgatók segítséget kapnak a megfelelő pedagógia alapok megszerzéséhez, és a képességfejlesztés menetének az elsajátításához. A gyakorlati képzést a Református Gyakorló Óvodában és külső gyakorlóhelyeken végezhetik a hallgatók.

Az egyetem rendkívül jó nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezik, Pedagógiai Intézete folyamatos szakmai kapcsolatot ápol holland (Ede, Utrecht, Gouda) főiskolákkal. Ennek az együttműködésnek köszönhetően évente néhány diák három hónapos ösztöndíj keretein belül külföldön is szerezhet gyakorlati tapasztalatot. Ezeken felül a nappali képzéssel párhuzamosan az arra kedvet érző fiatalok felvehetnek református hittanoktató vagy kántor szakot is.

A hat féléves alapszakot elvégző óvodapedagógusok állami, egyházi és egyéb fenntartású óvodákban tudnak elhelyezkedni.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom