Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 295 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 295 000 Ft

Ha megfelelő empátiával, segítési szándékkal és az emberek iránti érdeklődéssel rendelkezel, akkor talán a pszichológia lesz a te hivatásod. Ha a pszichológiát választod, akkor fontos tudnod, hogy a szakma akár az életfogytig tartó tanulást is megköveteli. Amennyiben úgy érzed, hogy kellő energiával és lelki stabilitással rendelkezel, érdekelnek a lelki folyamatok és szívesen segítenél embertársaidon, akkor gyere és tanulja Károli pszichológia szakán!

A pszichológia alapképzési szak hat félév alatt felkészít rá, hogy későbbi munkádat szakszerűen végezd! Hat félév alatt megszerezheted az oklevelet, ami arról biztosítja a világot, hogy a Károli Református Egyetem viselkedéselemző szakembert faragott belőled. Jól hangzik, ugye?

Társadalmunknak égető szüksége van szakképzett pszichológusokra. Ma már nem nélkülözhetik őket az óvodákban, iskolákban, nagyobb létszámú munkahelyeken, kórházakban, pályaválasztási tanácsadókban, alkalmasság-vizsgáló laborokban, börtönökben, a rendfenntartó erőknél és az élet sok más területén. Ez is bizonyítja, hogy pszichológus diplomáddal hasznos, keresett munkát végezhetsz. Miért ne jelentkeznél hát a Károlira?

A Károli Gáspár Református Egyetemen oktatott legfontosabb tárgyak a filozófiatörténet, egyházismeret, anatómia, pszichológia biológiai alapjai, statisztika, általános lélektan, fejlődéslélektan, szociálpszichológia, személyiség-lélektan, pedagógiai- és iskolapszichológia, munkapszichológia, klinikai pszichológia és a kérdőíves személyiségvizsgáló módszerek.

Ha az alapszak megszerzésénél magasabb babérokra törnél, akkor sem kell aggódnod! A Károlis pszichológia alapdiplomát ugyanis az ország összes pszichológiai mesterképzésén elfogadják.

A Károli jól felszerelt környezettel vár! Így biztosítja a zavartalan tanulás lehetőségét, és hogy hallgatóként semmiben se szenvedj hiányt. 17 oktatóteremmel, tanszéki szobákkal, általános lélektani laboratóriummal, egyre gyarapodó saját könyvtárral, egy kéthelyiséges kutató- és demonstrációs laboratóriummal, egy számítógéppel jól felszerelt informatikai laboratóriummal, jelentős számú számítógéppel és projektorral, modern demonstrációs eszközökkel és kiterjedt tesztszoftver készlettel rendelkezik.

Minden adott hát, hogy a Károli Gáspár Egyetem pszichológia szakán tölts el három hasznos és élvezetes évet! Már csak a te döntésed hiányzik!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom