Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Az emberi munkaerő, szakmai tudás, nyelvismeret olyan kincs, amit minden szervezet, munkahely szeretne a sajátjának tudni. Ha úgy érzed, ismered az embereket, szeretsz velük kommunikálni és elismered a megfelelő munkaerő kiválasztásának fontosságát, akkor olvass tovább!

Az emberek folyton versenyeznek egymással, szintúgy a cégek, akik a számukra legmegfelelőbb munkaerőt szeretnék megkaparintani. Légy kapocs a két fél között, dönts te! Az emberekkel, mint erőforrással foglalkozni feltörekvő ágazat, hiszen a folyamatos fejlődésnek köszönhetően egyre több és több, speciálisan képzett szakemberre van szükség.

A Károly Róbert Főiskola kapuján kilépve, a diplomáddal a kezedben nem lesz nehéz dolgod az elhelyezkedést illetően! A szakon végzettek ugyanis nem csak a vállalati szférában, hanem fejvadász cégeknél, munkaügyi hivatalokban, sőt munkaerő-piaci tanácsadóként is el tudnak helyezkedni. A legjobb hírünk pedig még hátravan: Ha emberi erőforrások szakon tanulsz, pontosan ismersz majd minden praktikát, amivel lehengerelhetsz egy munkaadót!

Ha tehát megfelelő empátiát érzel magadban, és diplomáciai érzékben sem szenvedsz hiányt, akkor válassz magadnak egy emberközeli pályát! Tanulj a KRF emberi erőforrások szakán, hogy végül az állásinterjún te ülj az asztal másik oldalán!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom