Gazdálkodási és menedzsment

Károly Róbert Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Károly Róbert Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Szeretnél egyszerre szert tenni széleskörű elméleti tudásra és gyakorlati tapasztalatra a közgazdaságtan különböző ágazataiban? Rugalmas tantárgyválasztásra vágysz? A Károly Róbert Főiskola gazdálkodási és menedzsment alapképzése ezt mind biztosítja számodra, motivált oktatógárdája pedig garancia arra, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az itt eltöltött időszakból.

A gazdálkodási és menedzsment alapszak legfontosabb célja, hogy átlásd a gazdálkodó szervezetek, intézmények meghatározó irányítási folyamatait, és komplex módon légy képes menedzselni a gazdálkodást, a vezetői döntésekhez támogatást tudj adni, vagy éppen felelősen meghozni őket. Mindezt nagyon változatos kurzuskínálattal éri el a KRF: az alapképzés során tanulsz például vállalati gazdaságtant; pénzügyet; számvitelt, projekt-menedzsmentet; de logisztikával; vállalati pénzügyekkel és emberi erőforrás menedzsmenttel is foglalkozol majd, hogy csak néhány, kiemelt fontosságú területet soroljunk fel. A választható tárgyak között pedig olyan kurzusok szerepelnek, mint a filozófiatörténet, gazdaságpolitika, munkaerőpiaci-politika, politológia vagy a természeti erőforrások. A kötelezően teljesítendő szakmai gyakorlat tovább emeli a diplomád értékét. Jó hír, hogy a KRF kitűnő vállalati kapcsolatai számos lehetőséget kínálnak ennek a félévnek a tartalmas eltöltésére.

Az alapszak elvégzését követően gazdasági mesterképzésekre, illetve felsőfokú szakképzésekre egyaránt jelentkezhetsz. Ha inkább mégis a munkába állás mellett döntenél, akkor pedig dolgozhatsz közgazdászként, gazdasági elemzőként, kontrollerként, befektetési szakemberként vagy éppen logisztikai tervezőként. Hogy hogyan döntesz, csak rajtad múlik!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom