Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 180 000 Ft

Érdekelnek az üzleti folyamatok, a gazdaság, de az informatika sem áll távol tőled? Nem tudsz dönteni, melyiket részesítsd előnyben? Nem kell választanod, ha a gazdaságinformatikus szakra jelentkezel!

A képzés végére olyan szakember leszel, aki alkalmas az üzleti folyamatok, a folyamatokban rejlő problémák megértésére és megoldására, és az ezekhez kapcsolódó informatikai feladatok menedzselésére. Így növeled a vállalkozás üzleti versenyképességét, biztosítod a szervezet hatékony működését. Képes leszel az üzleti problémák megoldásához szükséges informatikai eszközök kialakítására, beszerzésére, alkalmazására, a működés felügyeletére és a megfelelő minőség biztosítására. A hét féléves gazdaságinformatikus képzés jelentős részben gazdasági tárgyakból is áll, az informatikai ismeretek mellett a közgazdaságtani, pénzügyi, számviteli, gazdálkodási tantárgyakat együtt tanulod az egyéb üzleti szakos hallgatókkal. Megismerkedhetsz az informatika legújabb szakterületeivel is, a weblapszerkesztéssel, jól felszerelt laboratóriumunkban multimédiás anyagok készítésével, az on-line kereskedelem üzleti és informatikai kérdéseivel. Sőt a pénzügyi, logisztikai terület mélyebb elsajátításához is biztosítottak a feltételek.

Miért pont a Károly Róbert Főiskola? A képzés a főiskolán magas színvonalon folyik, amelyben saját oktatói gárda mellett más, neves egyetemek oktatói is részt vesznek. A főiskola korszerű informatikai eszközparkkal és kiváló infrastruktúrával rendelkezik, az IBM Magyarországgal megkötött együttműködési megállapodás lehetővé teszi, hogy IBM szoftvereken tanulhass. Az IBM COGNOS, RATIONAL, Blueworks, BPM, Websphere, és Tivoli programok oktatása a hivatalos tanrend részét képezi. A tanulmányaidat korszerű e-learning tananyagok is segítik.

A munkaerőpiac átstrukturálódása miatt ugrásszerű keresletnövekedés várható az üzleti alkalmazásokat fejleszteni és menedzselni képes szakemberek iránt. A diploma megszerzése után képes leszel az üzleti problémák IT-vel támogatott megoldására, a gazdasági, közgazdasági szakemberekkel, informatikai fejlesztéseket végző munkatársakkal való hatékony együttműködésre. Mindezek kedvezően segítik az elhelyezkedést.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom