Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft
Német önköltség (félév) 150 000 Ft

Kombinálnád a hagyományos közgazdaságtani ismereteket az üzleti tudással? A tapasztalatszerzést és a gyakorlati szempontokat mindvégig szem előtt tartó képzést választanál? A Károly Róbert Főiskola kereskedelem és marketing levelező és nappali tagozatos alapképzésében ez a szemlélet az uralkodó.

A képzés első hat félévében a főiskola becslése szerint heti 20-25 órás órarendi elfoglaltsággal számolhatsz. Az ebben az időszakban tanulható tantárgyak kötelező és szabadon választott kurzusokra oszlanak, az előbbiek között találod például a szolgáltatásmarketing, az üzleti kommunikáció, a változásmenedzsment és a gazdasági matematika tárgyakat. A hetedik félévet szakmai gyakorlattal töltheted akár a KRF céges kapcsolatainak igénybe vételével, akár egyéni megbeszélés alapján. S hogy mi mindenre leszel képes a képzés végére? Többek között kis- és középvállalkozások (kkv) marketing tevékenységének önálló, átfogó irányítására és szervezésére, vagy a marketingkutatás, marketingkommunikáció, disztribúció teljes körű ellátására. A logisztika területén szintén fontos ismereteket szerzel, így export-importügyek, szállítmányozás ügyében is tájékozottá válsz.

Az alapképzés felkészít gazdasági mesterképzésekbe történő bekapcsolódásra az ország bármely egyetemén. Ugyanakkor el is helyezkedhetsz a diplomázás után: a BA diplomások tipikus munkáltatói kkv-k, nagyvállalatok, marketingszolgáltatók, illetve piackutató-, reklám- és PR ügynökségek. Érdeklődési körödnek megfelelően változatos munkakörökben számíthatnak a közreműködésedre az arculattervezéstől kezdve egészen a piackutatásig és a bolti szállítás és menedzsment feladataiig.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom