Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft
Német önköltség (félév) 150 000 Ft

Érdekel az adóellenőrzés vagy a hitelintézetek világa? Szeretnél matematikára erősen alapozott közgazdasági ismereteket elsajátítani? A Károly Róbert Főiskola magas színvonalon nyújtja neked mindezt a pénzügy-számvitel alapszak keretében. A főiskola mindig hangsúlyozza: számára a hallgató a legfontosabb!

Érdemes felkészülnöd arra, hogy matematikai képességeid folyamatosan próbára teszik majd az előtted álló hét félév alatt. a pénzügyi (adózási, gazdálkodási, tőkepiaci) folyamatok ellenőrzésének és kézben tartásának tudománya biztos kezet kívánnak. Nem véletlen, hogy nagy hangsúly helyeződik ezért ezeknek a készségeknek a fejlesztésére. Továbbá szükséged lesz arra is, hogy kisebb arányban ugyan, de különböző elméleti közgazdaságtani, illetve üzleti tárgyakat tanulj. A KRF emellett biztosítja a mérlegképes könyvelői végzettséghez a vizsga-megfelelőséget, ha elvégzed a megfelelő tárgyakat. Az sem elhanyagolható tény, hogy ha felsőfokú szakképzésből származó, beszámítható kreditjeid vannak, a KRF ezt befogadja saját programjában is – így akár a tanulási idő is rövidíthető. Hathatós segítségre számíthatsz a kötelező szakmai gyakorlat előkészítésében és megszervezésében is.

A főiskolát magad mögött hagyva maradhatsz a tanulásnál, és kipróbálhatod magad egy egyetem valamely gazdasági mesterképzésében. Ugyanakkor azonnal el is tudsz helyezkedni, akár az adóügyintézés területén, akár auditálást végző szerveknél is. A KFR tapasztalata szerint az is gyakori, hogy a volt hallgatók saját könyvelői vállalkozást indítanak.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom