Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 400 000 Ft

Varázslatosnak tartod a művészet világát? Úgy gondolod, hogy a design mindennapjaink szerves része? Hogy a körülöttünk lévő művészetet érdemes felismerni? Mi egyetértünk veled! A Moholy Nagy Művészeti Egyetem szeretne segíteni neked, hogy az érdeklődésedet biztos tudással párosítsd!

A design és a vizuális művészetek művészettörténeti, társadalomtudományi, filozófiai, kommunikációelméleti és egyéb módszerekkel történő megismerése nagyon sokszínű és összetett feladat. Képzeld csak el magad a friss diplomáddal a kezedben, amikor egy komplex elemzésre képes szakember leszel, mindemellett absztrakt látásmódra való készséggel és kritikai gondolkodással leszel felruházva… Nem hangzik rosszul, ugye?

Az alkotófolyamatok közelebbi, gyakorlati megismerése nem is olyan nehéz, ha az egyetemen belül, csak pár ajtó választ el ezektől. Ugyanabban a közegben tanulhatsz, ahol az alkotók, így nálunk valóban belecsöppensz a művészet világába. Mennyivel érdekesebb közelről is megfigyelni az elméletben már elsajátítottakat!

Tudtad, hogy a magyarországi egyetemek jelentős hányadának nincs kapacitása kiscsoportos kurzusokat tartani? Ezzel ellentétben a MOME-n pár fős szemináriumok keretein belül oktatunk, így segítve, hogy minden hallgató megfelelően kibontakozhasson.

Szeretnél egy kulturális intézménynél dolgozni, vagy épp a múzeumok vonzanak? Szívesen írnál szaklapoknak? Esetleg az az álmod, hogy egy design-cég munkatársa légy? Akkor tanulj a MOME elméleti szakán!

Ha érdeklődsz a művészetelmélet iránt, megfelelő minőségigénnyel rendelkezel, és nem okoz gondot az elvont gondolkodás, akkor ne habozz: Jelentkezz a MOME design- és művészetelmélet szakra és légy részese a művészet varázslatos világának!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom