Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 700 000 Ft

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fémművesség alapképzési szakán tanulva végigpásztázhatod az emberi élet azon területeit, amelyek minőségét tárgyformálással szebbé, jobbá, érdekesebbé, izgalmasabbá lehet varázsolni. A MOME fémművesség szakja a kézműves-ékszerészi alapozáson túl az ékszertervezés átfogóbb tudású, nagyobb áttekintést adó képzését nyújtja.

Ha érdekel a fémművesség, de nem érzed magad otthon az ékszerek világában, akkor sem kell aggódnod! A MOME fémművesség szakán ugyanis jelvényeket, kitüntetéseket, díjakat, öltözködési kiegészítőket is tervezhetsz. Az ékszerszerű tárgyak tervezésének oktatása szintén magas szinten folyik az egyetemen.

A fémművesség napjainkban egyre inkább kibővül. Ezért a MOME-n folyó oktatás minden szintje más-más területre helyezi a hangsúlyt, hogy az egyetemről kilépve semmilyen tudásban ne szenvedj hiányt! Az alapképzés karaktere gyakorlatias, felzárkóztató jellegű. A mesterképzésen folyó oktatást környezet- és életmód központú szemlélet hatja át, a doktori képzést pedig a társadalomtudatos szemlélet jellemzi.

Szeretnéd szakmai szemmel látni és megérteni környezetünket, kultúránkat? Akkor tanulj a MOME-n! Az itt oktatók célja, hogy a fémműves tanulmányokat befejező tervező-alkotó művészek megfelelő műveltséggel bírjanak e téren. Diplomáddal a zsebedben, egyedi adottságaid és felelős értelmiségi gondolkodásod révén Te is gazdagíthatod hétköznapjainkat és ünnepeinket. Mindezt a MOME-n szerzett komplex tudásod alkalmazásával és továbbfejlesztésével theted.

Tőled is gyakran kérdezik: „Mi leszel, ha nagy leszel”? A válasz egyszerű: fémműves tervező!

Váltsd valóra az álmaidat! Tanulj a MOME-n!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom