Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 700 000 Ft

Le sem tudod rakni a fényképezőgéped? Mindened a fotózás? Ha a környezeted már nem bírja a folytonos rivaldafényt, akkor ideje máshol kiteljesítened tehetséged! A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hat félév alatt fotográfust farag belőled!

A szak programja a gyakorlat és az elmélet együttes jelenlétével készít fel rá, hogy értelmiségi tagja légy a szakmának. A MOME-n átfogó képet szerezhetsz a fotográfia megjelenési területeiről a dokumentarizmustól az alkalmazott területeken át az experimentális kifejezési lehetőségekig. Emellett megértheted és elsajátíthatod a fotó sajátos formanyelvét.

Ha szeretnél olyan szakemberré válni, aki képes képi üzenetek megfogalmazására, akkor tanulj a MOME-n. Fotográfia szakos hallgatóként beleláthatsz a fotóhoz kapcsolódó különböző értelmezések filozófiai, szociológiai, művészeti aspektusaiba. Olyan tudásra tehetsz szert, hogy az integrált vizuális csatornákon keresztül és a modern képalkotási módszerek alkalmazásán át munkáddal hatékony szerepet tölthess be a vizuális kultúra társadalmi kiteljesítésében. Nem hangzik rosszul, ugye?

A képzés ezenkívül betekintést enged a kiegészítő, támogató médiumok gyakorlatába is, valamint a hatékony csoportmunkára is felkészít. A MOME-n folyamatos prezentálási lehetőséget biztosítanak neked, így számot adhatsz a gyakorlati munkádról, elméleti tudásodról. Ezáltal az előadási módszereidet is fejlesztheted!

Diplomáddal a kezedben a munkaerőpiacon hasznosítható ismeretek birtokában leszel, azonban ha a továbbtanulás mellett döntesz, kellő mélységű szakmai és elméleti ismeretre teszel szert a képzés MA szintű folytatásához is.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom