Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 700 000 Ft

Mindig is érdekelt a textiltervezés? Szeretnéd egyetemi szinten fejleszteni a tudásodat? Akkor jelentkezz a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textiltervező alapképzési szakára és váltsd valóra minden ötleted!

A MOME-n öt szakirány közül válogathatsz, hogy a képzést maximálisan a saját érdeklődési körödhöz tudd igazítani. Szövöttanyag-tervező, nyomottanyag-tervező, kötöttanyag- és formatervező, öltözéktervező, öltözék-kiegészítő tárgy (bőr) tervező szakirányok várnak a MOME-n.

A képzés célja olyan textiltervezők képzése, akik általános műveltségük és kreativitásuk alapján alkalmasak szakmai területükön tervezési feladatok ellátására, a gazdasági és technológiai követelmények figyelembevételével. Tervezőként a textiles kultúra színvonalának fejlesztésére és a hagyományok megőrzésére, minőségi megújítására leszel képes MOME-s diplomáddal a kezedben.

De hogyan is farag belőled textiltervezőt a MOME? Az első évben alapozó ismereteket szerezhetsz, a második és a harmadik évben művészeti, tervezési tanulmányokba foghatsz. Ekkor szerezheted meg a szakmai gyakorlatodat is, amit szakoktatás-műhely ismeretek, a szaksági ismeretek színesítenek. Így biztosítja számodra az egyetem, hogy megszerezd a szakmai tudáshoz szükséges hátteret. Ezen a szakon a műveltségedet is fejlesztheted, amiben a szakelméleti, szaktörténeti tárgyak segítenek majd.

Vonz a nagyvilág? Szívesen dolgoznál külföldön? Akkor szintén a MOME a te utad, hiszen az egyetem oktatásában meghatározó szerepet kapnak a nemzetközi pályázatok, szakmai versenyek, céges kapcsolatok.

Ha pedig az alapképzési szak után is folytatnád tanulmányaidat, akkor vár a tetiltervezés mesterszakja, ami lehetővé teszi a személyes képzési utadnak kialakítását. A MOME célja, hogy sokoldalú, kreatív tervezői szemlélettel ruházzon fel az art-craft-design vonatkozásokban.

Látod? A MOME mindenre gondolt. Már csak a te döntésed van hátra!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom