Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 240 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 220 000 Ft

A jövődet a közigazgatás területén képzeled el? Jó szervező vagy? A jog és a politika világában sem érzed magadat elveszettnek? Jelentkezz közigazgatás-szervező alapszakra!

A hat féléves képzés célja, hogy olyan szakember legyél, aki alkalmas igazgatási feladatok megoldására, közigazgatási döntések előkészítésére, végrehajtására, az önkormányzati és más közigazgatási szervek működésének szervezésére. Az alapozó ismeretek (társadalomtudományi, jogtudományi, kiegészítő szakmai alapozó) és a szakmai törzsanyag (igazgatástörténeti, általános igazgatási, szakigazgatási, pénzügyi–közgazdasági, közszolgálati és munkajogi, közigazgatási, EU ismeretek modul) elsajátítása mellett a diplomád megszerzéséhez szükséged van egy hat hetes szakmai gyakorlat elvégzésére is. A képzés végére képes leszel a központi és a helyi igazgatásban szervezetigazgatási, szervezői, projektmenedzseri feladatok ellátására, lefolytathatsz államigazgatási, szabálysértési eljárásokat és tudod használni a közigazgatási informatikai kommunikációs rendszereket.

A megszerzett végzettségeddel elvégezhetsz közszolgálati, humánpolitikai, gazdálkodási, pénzügyi, felügyeleti, ellenőrzési és rendészeti feladatokat, akár az EU szerveinél is.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom