Nyíregyházi Főiskola

Nyíregyházi Főiskola

 Te is szeretnél az ország egyik legkorszerűbb campusán tanulni, ahol megszerezheted azt a műveltséget, kultúrát, nyelvtudást, és gyakorlati szaktudást, aminek segítségével igazi európai polgár válhat belőled? Ahol nem csak a tanítás, hanem a szórakozás, és a körülmények is színvonalasak és ahol még a hallgatói éveid alatt igazi nemzetközi kapcsolatrendszerre is szert tehetsz?

A ma már öt karral rendelkező Nyíregyházi Főiskola mindezt biztosítja neked. A szakválaszték nagyon széles, az öt főiskolai kar bölcsészeti, pedagógiai, társadalmi, gazdasági, művészeti, műszaki, agrár- és természettudományi területeken végez kutatásokat és képez szakembereket 34 alapszakon (60 szakirányon), tanári mesterszakokon (13 szakképzettségi területen), 3 diszciplináris mesterszakon, valamint 21 felsőfokú szakképzésben.

A campus mérete, a technikai felszereltség és az oktatók szaktudása teszi lehetővé, hogy igazán modern környezetben sajátítsd el a számodra megfelelő elméleti és gyakorlati ismereteket, amik mellett rengeteg iskolán kívüli, szórakozási és önképzési lehetőséged is adódik. Pihenőparkok, modern, magas komfortfokozatú kollégiumok, botanikus kert, könyvtár, saját rádió, főiskolai újság, színjátszó műhely, zenei, irodalmi, képzőművészeti önképzőkörök, tudományos diákkörök, továbbá sportlétesítmények szolgáltatják a kényelmet és a tartalmas időtöltést. A fogyatékkal élő hallgatók is nyugodtan választhatják ezt a felsőoktatási intézményt, hiszen a teljes campus akadálymentesített. Sőt a főiskola campusa 2009-ben FIABCI ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatán első helyezést ért el, így megkapta a „világ legjobb középülete” címet.

A főiskola a nemzetközi kapcsolatteremtésre is hangsúlyt fektet, kapcsolatai Európa igen sok országára kiterjednek, így a magyar kulturális értékeket megismerheti a világ, az onnan hozott szellemi tőkével pedig mi is gazdagabbak leszünk.

A Nyíregyházi Főiskola mindenkit szeretettel vár, aki magas szintű oktatásban és színvonalas élettérben szeretné eltölteni a hallgatói éveit!

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet