Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 200 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 175 000 Ft

Sportos vagy, és rendelkezel vezetői vénával? Van egy jó hírem, ugyanis a sportnak manapság minden szinten és növekvő számban jól felkészült és jól motivált menedzserekre van szüksége, akik képesek az új feltételek felismerésére, és a minőségi igények kielégítésére.

Ebben a szakmában fontos a gyakorlat, mert hiába értenek a menedzseléshez például a közgazdászok, kevésbé eredményes a munkájuk. A sportmenedzser-képzés követi a sport fejlődési tendenciáit és a gazdasági környezetben végbement változásokat is. A gazdasági szemlélet előtérbe kerülésével, a sportirányítás átalakulásával, egyre inkább növekszik az igény az új típusú ismeretekkel rendelkező szakemberekre.

A hat féléves képzés végén elhelyezkedhetsz sportszervezeteknél ügyintézőként, osztályvezetőként, foglalkozhatsz sportmarketinggel, alkalmas leszel sport –és rekreációs központok vezetésére vagy kipróbálhatod magad rendezvényszervezőként is.

Miért válaszd Nyíregyházát?

Mert nagyszerű, országos viszonylatban is egyedülálló sportlétesítmények segítik a tanulást, a szakmai táborokat pedig saját hajóparkkal és sífelszerelésekkel tudják megrendezni. A turisztika tábor anyagát sziklamászással, valamint magashegyi túrával és hegyi kerékpárral bővítették. A hallgatók munkájáról számos pozitív visszajelzést kaptunk az ország egész területéről. A főiskolai ifjúság számára megteremtjük annak kereteit, hogy ki-ki érdeklődésének és adottságainak megfelelően sportolhasson.

A sportszervezeteknek profi menedzsmentre, és ehhez a megfelelő szakemberre van szüksége. A szak elvégzése után te is ilyen ember leszel!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom