Rekreációszervezés és egészségfejlesztés

Nyugat-magyarországi Egyetem

A szak értékelései >>
Sport Nyugat-magyarországi Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 180 000 Ft

Mindened az egészséges életmód? Szeretsz mozogni? Szívesen megmutatnád másoknak is, hogy milyen jó is ez? Gyere rekreáció és egészségfejlesztés szakra!

A hat féléves képzés elvégzése után olyan szakember leszel, aki kellő elméleti, gyakorlati ismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy hozzájárulhasson az egészséges életmód megalapozásához, a rekreációs és mentálhigiénés kultúra kialakításához, valamint a fent említettek feltételeinek megteremtéséhez a családokban, és a társadalmi (egészségügyi, szociális, nevelési-oktatási) intézményekben. A képzés során megismered többek között az egészséges ember alapvető testi, lelki és szociális működését, a rekreáció különböző módszereit és technikáit, valamint a balesetvédelem- és elsősegélynyújtás alapvető szabályait. Alkalmas leszel például az egészségfejlesztő, rekreációs projektek kidolgozására, ezek gyakorlati megvalósítására, és a korszerű informatikai eszközök használatára.

A Győrben zajló képzés során medicinális (pl. anatómia, élettan), társadalomtudományi (pl. filozófia, esztétika), közismereti (pl. oktatástechnológia, EU alapismeretek), képesség-és készségfejlesztő (pl. mozgásprogramok, relaxációs technikák) valamint szakmai ismereteket sajátíthatsz el. A diploma megszerzéséhez kötelező szakmai gyakorlatot is teljesítened kell, amely magában foglalja az egészségügyi, szociális, oktatási, civil szervezeteknél végzett gyakorlatot, továbbá a program- és foglalkozástervezési gyakorlatot.

A diploma megszerzése után választhatod a tanulmányaid mesterképzésen való folytatását, vagy elhelyezkedhetsz egészségügyi, szabadidős és oktatási intézményekben illetve idegenforgalmi egységeknél.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom