Gazdálkodási és menedzsment

Óbudai Egyetem

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Óbudai Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 170 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 165 000 Ft

Szeretnél átfogó, de üzleti hangsúlyokkal rendelkező gazdasági képzésben részesülni? A vállalkozások világa érdekel, vagy egy multinacionális cég közép-, vagy felső vezetőjeként képzeled el magad a jövőben? A gazdálkodási és menedzsment szak által lefedett területek minden kívánalomnak megfelelnek, az Óbudai Egyetemen kiváló szakemberek tanítványaként sajátíthatod el a legfontosabb korszerű ismereteket.

Gazdálkodási és menedzsment alapszakon matematika, pénzügytan, szociológia, gazdaságtörténet kurzusok mellett elsajátíthatod a szakma elméleti tudását például döntéselmélet vagy marketing menedzsment órákon. Három szakirány választására nyílik lehetőséged az OE hallgatójaként: marketing szakirány, üzleti informatikai szakirány és vállalkozásszervező szakirány alkotják a kínálatot.

Egy féléves kötelező szakmai gyakorlat teljesítése biztosítja, hogy már tapasztalat birtokában végezd el a képzést. Az OE-n ráadásul lehetőséged nyílik az úgynevezett kooperatív képzésre. Ez az egyetem nappali alapképzéséhez kapcsolódó, önkéntes, kiegészítő (egy vagy két féléves) gyakorlati modul, amelyben az egyetem és valamely gazdasági társaság, vállalat, intézmény együttműködnek annak érdekében, hogy az egyetemi hallgatók – a képzési célban megfogalmazottak szerint – szakmai gyakorlatot szerezzenek.

A diplomázás után az államigazgatásban, a versenyszférában vagy saját vállalkozásodban is hasznosíthatod a megszerzett ismereteket, de számos gazdasági mesterképzés is biztosítja számodra a továbbtanulás lehetőségét.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom