Ipari termék- és formatervező mérnöki

Óbudai Egyetem

A szak értékelései >>
Műszaki Óbudai Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 220 000 Ft

Gyakorlatias ember vagy? Jól tudsz csapatban dolgozni? Szeretsz rajzolni, tervezni? Jelentkezz az ipari termék-és formatervező mérnök szakra!

Az alapképzés alatt megtanulod alkalmazni azt a tervezői látásmódot és módszertant, ami fontos a gyártmányfejlesztési és tervezési projektek kezdeményezéséhez, összeállításához és kivitelezéséhez. Tudod elemezni a döntéseidet és szakszerűen indokolni azokat. Tudsz csoportmunkában termékeket tervezni, figyelembe véve az esztétikai, használati, piaci időtállósági, üzembiztonsági és kivitelezhetőségi szempontokat, valamint a történelmi, kulturális, társadalmi-gazdasági és ipari környezetet.

A képzésben előtérbe kerülnek a konkrét projektmunkákat megvalósító, csoportos tervezői és alkotó tevékenységek, és az önállóan végezhető vizsgálatok, kutatások. Két szakirány- a terméktervező és a termékmenedzsment – közül választhatsz. A szakon végzett mérnökök műszaki esztétikai, kereskedelmi és gazdasági ismereteik birtokában képesek a piacgazdasági kihívásoknak megfelelni, és egy több tudományágat magába foglaló környezetben alkotó, innovatív kutató-fejlesztő munkában részt venni.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom