Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 220 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 190 000 Ft
Német önköltség (félév) 175 000 Ft

A műszaki menedzser szakon végzettek gazdasági és vezetési, valamint informatikai ismertekkel is rendelkeznek, így képesek ellátni a vállalkozások, vállalatok, gazdasági szervezetek irányítási feladatait. Meg tudják oldani a termelési folyamatok, a minőségirányítási és műszaki szolgáltatások előkészítési, az üzemeltetési és irányítási, a tervezési és fejlesztési feladatait.

A képzés folyamán megismered a termelési, szolgáltató folyamatok reál, humán, illetve gazdasági szerkezetét. A hét félév alatt elsajátítod a vállalkozások alapításához és menedzseléséhez szükséges ismereteket, valamint a kapcsolódó tudományok (szociológia, pszichológia, jog) és a műszaki- és menedzsment elveit és hasznosítható eredményeit. Megtanulod a környezetvédelem, munkavédelem, minőségügy, iparjogvédelem, valamint a fogyasztóvédelem követelményrendszerét. A szakon öt műszaki (gépészet, villamosságtan, informatika, irányítási rendszerek, szoftvertechnológia) és négy gazdasági (projektmenedzsment-mérnök üzletkötő, szervező-vállalkozásszervező, vállalatirányítás-minőségmenedzsment, szolgáltatásmenedzsment) modul közül választhatsz.

A diploma megszerzése után kész leszel üzleti tervek készítésére, részt vehetsz a döntés-előkészítésben. Irányíthatod a műszaki technológiai, gyártási, logisztikai, minőségbiztosítási és informatikai folyamatokat, valamint elláthatod a termelésmenedzsment operatív feladatait.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom