Adatok

Képzési formák: ANA, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Levelező önköltség (félév) 190 000 Ft

Érdekel a műszaki pálya, de szívesen tanítanál is? Jó vagy mind a reál, mind a humán vonalon? Nem tudod, hogy milyen irányba menj tovább? Ne aggódj, nem kell választanod, a műszaki szakoktató szakon megismerkedsz a műszaki, a humán és a gazdasági világgal is.

A hét féléves képzés elvégzése után olyan szakember leszel, aki elég felkészült ahhoz, hogy az iskolai rendszerű és az iskolarendszeren kívüli szakképzésben gyakorlati tárgyakat oktasson, tervezzen, valamint szervezzen. Továbbá képes leszel a szakmai tantárgyakhoz kapcsolódó laboratóriumi foglalkozások és a vállalati képzőhelyeken folytatott üzemi (tanműhelyi) gyakorlatok lebonyolítására. A képzés részeként felkészülsz a felsőfokú szakképzés, a felnőttképzés és átképzés, valamint a közoktatási gyakorlati képzési feladataira is. Az alapképzés során, érdeklődésednek megfelelően három szakirány – gépészeti, elektronikai, könnyűipari – közül választhatsz.

A diplomád megszerzéséhez egy 12 hetes szakmai gyakorlatot is teljesítened kell. Az alapszak elvégzése után kellő mélységű elméleti ismerettel rendelkezel ahhoz, hogy a tanulást mesterképzésben folytathasd, de a munkaerőpiacon is jó esélyekkel indulsz.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom