Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Szeretsz emberekkel foglalkozni és tudsz is velük bánni? Szerinted is lehet az egyéni képességeket a közös célok szolgálatába állítani? Akkor a te helyed a Pannon Egyetem emberi erőforrások szakán van.

A képzési idő hat félév, melybe bele tartozik egy szakmai gyakorlat is. Tanulhatsz itt gazdaságmatematikát, vállalati pénzügyeket, gazdaságtörténetet, vállalati gazdaságtant, üzleti kommunikációt, makrogazdasági pénzügyeket, képzési rendszereket, külgazdaságtant, munkajogot, szervezetimagatartást, európai uniós ismereteket és kutatásmódszertant is. A szakon belül specializálódni lehet: ezek a specializációk szakirányoknak minősülnek. A két választás a humán szervező és a vállalkozói szakirány. Egy középfokú, szakmai nyelvvel bővített C típusú vagy egy felsőfokú C típusú általános nyelvvizsga követelmény a diplomához. A  képzés végén „közgazdász emberi erőforrások alapképzési szakon” megnevezésű diplomát vehetsz át.

Ha a szakmai gyakorlatod alatt kiemelkedő vagy és jól dolgozol, akár felajánlhatnak neked egy állást a diploma megszerzését követően. Hol tudsz még erlhelyezkedni? Önkormányzatoknál, Munkaügyi Központoknál, szakminisztériumnál és szerveinél, szolgáltató vállalatoknál és intézményeknél, termelő tevékenységet végző vállalatoknál, munkaerő-közvetítő szervezeteknél. Ezeken túl akár saját vállalkozói tevékenységet is lehet indítani.

Ha kihívásként gondolsz a többirányú probléma megközelítésekre vagy szeretnél szakmai továbbképzéseket szervezni és lebonyolítani bátran jelentkezz.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom