Gazdálkodási és menedzsment

Pannon Egyetem

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Pannon Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 150 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft
Angol önköltség (félév) 190 000 Ft

Szeretnél egy trendi szakon tanulni a királynék városában? A közgazdaságtan üzleti része érdekel leginkább, de minél több kaput nyitva hagynál karrier tekintetében? Szerinted is a kisebb létszámú csoportok jelentik a garanciát a magas szintű oktatásra, és az egyéni tehetség kibontakoztatására? A Pannon Egyetem gazdálkodási és menedzsment alapszakán rokon lelkekre találsz!

Természetesen a szakon a legfontosabb közgazdasági tárgyakkal találkozol: gazdaságmatematika, mikroökonómia, makrogazdasági pénzügyek, külgazdaságtan, gazdasági jog, marketing alapjai, üzleti kommunikáció, politológia, gazdaság szociológia, logisztika, emberi erőforrás gazdálkodás, pénzügy és számvitel. Persze gondoltak a program megtervezői az egyéni érdeklődésekre is: az alapszakon belül vállalkozás-szervezés, média-menedzsment és információs társadalom szakirányok érhetők. A képzési idő összesen 6 félév iskolapadban töltött, és egy félév külső helyszínen folytatott szakmai gyakorlatot tartalmaz. A szakmai gyakorlat sokban segíti majd téged, hogy átlásd, hogyan is működik egy vállalat, s a megszerzett elméleti tudást gyakorlati színtéren is alkalmazhatod. Ugye szerinted is egyszerűbb szakmai tapasztalattal a hátad mögött elhagyni az egyetemet?

A három és fél év után magabiztosan átlátod a gazdasági folyamatokat, valamint a gazdaság szervezését, irányítását, elemzését és működtetését. Ezen felül elsajátítod a gazdálkodás alapfogalmait, összefüggéseit. Tovább tanulnál? Bármely magyar egyetem közgazdaságtani mesterképzéseire jó eséllyel pályázhatsz. Azonnal munkába állnál? A megszerzett diplomával elhelyezkedhetsz önkormányzatoknál, kutatóhelyeknél, családi vállalkozásoknál, szakminisztériumoknál, területfejlesztési szervezeteknél, logisztikai központoknál, állami szervezeteknél, iparvállalatok központjainál és gyáregységeinél.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom