Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 280 000 Ft

Tudtad, hogy a fejlett országokban egy emberre manapság már több tucat számítógép jut? Nem? Pedig a becslések szerint az évtized végére több mint 1000 számítógép jut majd egy főre. Napjainkban a gazdaság minden szeletét számítógépek segítségével irányítják, a gazdaságinformatikus szakemberek pedig nélkülözhetetlenek a vezetői döntések meghozatalakor.

Ha te is a számítógép ördöge vagy és már így is majdnem mindent tudsz a nullák és egyesek világáról, valamint érdekel a közgazdaságtan, akkor szélesítsd ismereteidet a Pannon Egyetem gazdaságinformatikus alapképzési szakján!

Tanulmányaid során olyan gazdaságinformatikussá válhatsz, aki képes mind az üzleti, mind az informatika világában fellépő szükségletek kielégítésére. Elsajátíthatod az elméleti és alkalmazott közgazdaságtan alapjait, betekintést nyerhetsz a pénz világába, valamint az üzleti folyamatok, projektek felépítésébe. Ha ezt a szakot választod, akkor a fő feladatod az lesz, hogy a tudásanyagodat, átvidd a modern és összetett informatikai rendszerekbe.

Mi az, ami különlegessé teszi a Pannon Egyetem gazdaságinformatikus képzését? Ha erre a szakra jelentkezel, akkor a mérnökinformatikus képzés főbb tárgyainak tudásanyagát is elsajátíthatod. Programozás, logikus matematikai gondolkodás módszertan, modern programozási technológiák, és az egyes vállalati rendszerek működésének elméletei várnak rád! Amennyiben ezen a szakon végzel, képes leszel a gazdasági életben fellépő információs technológiai igények felmérésére, fejlesztési projektek megtervezésére és megvalósítására.

Az Egyetem Műszaki Informatikai karán az oktatók célja, hogy olyan szakember váljon belőled, aki képes az üzleti problémák infokommunikációs technikákkal támogatott megoldásra, a gazdasági, közgazdasági munkatársakkal történő együttműködésre.

Az egyetem kapuján kilépve a banki szektor informatikus és gazdasági ismereteket igénylő pozícióit magabiztos tudással töltheted be! Mindezt a képzés gyakorlati oktatása biztosítja, mely során hathetes szakmai gyakorlaton vehetsz részt. Rengeteg tapasztalattal gazdagodhatsz ez által, valamint ha jól teljesítesz, egy állásajánlatot is bezsebelhetsz még az egyetem befejezése előtt!

Jelentkezz hát a Pannon Egyetemre, és legyen olyan végzettséged, amivel könnyűszerrel megtalálhatod a helyed a munkaerőpiacon!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom