Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 300 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 300 000 Ft

Tudtad, hogy a fejlett országokban egy emberre manapság már több tucat számítógép jut? Napjainkban a gazdaság minden szeletét számítógépek segítségével irányítják.

Ha te is a számítógép ördöge vagy és már így is majdnem mindent tudsz a nullák és egyesek világáról, akkor szélesítsd ismereteidet a Pannon Egyetem mérnökinformatikus alapképzési szakán!

Tanulmányaid során megszerezheted a műszaki informatikai rendszerek, információs infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások, valamint azok adat- és programrendszereinek tervezéséhez, fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez szükséges informatikai és számítástechnikai ismereteket. Az alapszak a szakma műveléséhez szükséges mérnöki szemlélettel is felruház, valamint természettudományos, műszaki tudományi, biztonságtechnikai, jogi és társadalomtudományi alapokat ad. Az angolt és az informatika nyelvét is tálcán kínálja a Pannon Egyetem. Emellett az értelmiségi hivatáshoz szükséges általános műveltséggel is felruház.

Az egyetem Műszaki Informatikai karán az oktatók célja, hogy olyan kreatív szakembereket képezzenek, akik alkalmasak korszerű informatikai rendszerek analízisére, tervezésére, fejlesztésére. Egy ilyen szakember elhelyezkedési esélyei a munkaerőpiacon nagyon jók, kiemelkedően jó kereseti lehetőségekkel. Az egyetem végzett hallgatóinak 80%-a már a képzés befejezése előtt állással rendelkezik! A végzett mérnökinformatikusokat mindenhol szívesen fogadják!

Tudtad, hogy a Ludas Matyi című filmet a Pannon Egyetem kutatólaboratóriumában készült szoftver segítségével újították fel? Ez is bizonyítja, hogy a Pannon Egyetem mérnök-informatikus alapképzési szakja minőségi oktatást biztosít számodra.

Jelentkezz hát a Pannon Egyetemre, és legyen olyan végzettséged, amivel könnyűszerrel megtalálhatod a helyed a technikai fejlődés világában!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom