Mezőgazdasági mérnöki

Pannon Egyetem

A szak értékelései >>
Agrár Pannon Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 175 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 175 000 Ft

A Pannon Egyetem mezőgazdasági mérnök alapszakos képzésének célja olyan mezőgazdasági mérnökök képzése, akik megszerzett természettudományi, műszaki, mezőgazdasági, és gazdasági ismereteik birtokában a mezőgazdasági termelés, feldolgozás és gazdálkodás területén általános jártassággal rendelkeznek. Légy te is egy közülük! Tanulj a Pannon Egyetem mezőgazdasági mérnök szakán!

Mik egy mezőgazdasági mérnök elhelyezkedési lehetőségei? Diplomáddal a kezedben alapanyag-termelő nagyüzemeknél, termékek és szolgáltatások kereskedelmében, a feldolgozóiparban valamint a közigazgatási, biztosítási üzletágban is találhatsz hozzád illő munkát.

A Pannon Egyetemen többek között építészeti és építési alapismereteket, gépészeti alapismereteket, növénytudományi ismereteket, állattudományi ismereteket, környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismereteket, közgazdasági alapismereteket, közlekedési alapismereteket és mezőgazdaságot tanulhatsz azért, hogy megfelelően felkészülj a munkaerőpiac kihívásaira.

A képzés hat plusz egy félévig tart. Ennyi idő alatt belőled is mezőgazdasági mérnököt faragnak a Pannon Egyetem oktatói, ha úgy döntesz, az intézmény falai között akarsz egyetemi szintű tudásra szert tenni.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom