Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 175 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 175 000 Ft

Érdekel a gazdálkodás, de fogékony vagy a műszaki tudományokra is? Szeretnéd megismerni az ipari üzemekben zajló tevékenységek műszaki jellemzőit? Akkor tanulj a Pannon Egyetem műszaki menedzser alapképzési szakán! A Pannon Egyetemen átfogó képet kaphatsz a nemzeti, vállalati szinten zajló gazdasági folyamatokról és elsajátíthatod a gazdasági tervezési eljárásokat.

Ha el tudod képzelni, hogy programokban, rendszerekben gondolkodj, és szívesen megvalósítanád ezeket következetes munkával, akkor ezt a szakot neked találták ki! A szakon ezen kívül szervezési képességekre is szükséged lesz. Egy modern műszaki-gazdasági szakember elengedhetetlen vonása a megbízható informatikai jártasság és a nyelvtudás, így a Pannon Egyetem oktatói azon lesznek, hogy ezekkel is felruházzanak. Így már csak a te kitartásodra van szükség ahhoz, hogy műszaki menedzser váljon belőled!

De mit is csinál egy műszaki menedzser? A magabiztos műszaki tudással társuló közgazdasági ismeretek számos területen hasznosíthatók, ezért az alapszak elvégzése után a Pannon Egyetem diplomásai változatos elhelyezkedési lehetőségek közül válogathatnak. Itt végezve elhelyezkedhetsz. ipari termelővállalatoknál, tanácsadó és pályázatíró cégeknél, könyvvizsgáló vállalkozásoknál, mérnöki irodáknál, állami szervezeteknél és számos más területen.

Te inkább vállalkozó lennél? A PE műszaki menedzser szakát elvégezve semmi sem lehet akadály! Az egyetem felkészít rá, hogy saját kisvállalkozást indíthass, ami a későbbiekben sikeresen működik. De ha pályázatíró vagy projektmenedzser szeretnél lenni, a te utad akkor is a PE! A műszaki menedzser alapképzési szakának hét féléve alatt ezekre a pályákra is felkészülsz majd.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom