Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 135 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 125 000 Ft

Érdekelnek az emberiség gondolatvilágával foglalkozó tudományok? A filozófia, a szociológia vagy a pszichológia és a vallástudomány tűnik érdekesnek? A Pannon Egyetem szabad bölcsészet alapképzésében nem kell választanod, hiszen számos tudományterület kiváló oktatói szeretnének hozzájárulni tudásod bővítéséhez! Ráadásul mindezt az ország legbiztonságosabb megyeszékhelyén, Veszprémben élvezheted!

A PE által kínált tanterv nagyon sokszínű képet mutat. Csak néhány a legizgalmasabb tantárgyak közül: összehasonlító kultúrtörténet, lélektan, szociológia, kulturális antropológia, szociopszichológia, vallástudomány és filozófia. Ilyen sokféleség mellett garantáltan nem fogsz unatkozni! Az etika, a PE-n választható szakirány szintén változatos területeket érint, mint az alkalmazott etika, ökológia, politológia, ágazati etikák. A kis létszámú szak minden előnyét kihasználhatod, hiszen egyéni érdeklődésed így valódi szempontnak számít. Ráadásul, bármely területhez is mutatkozik érzéked, magas színvonalú szakmai tutorálásban részesülhetsz. A képzés eredményeképpen egységben fogod látni az emberiség gondolkodására és lelki alkatára vonatkozó ismereteket és ezek közvetítésére is képessé válsz. Ezen felül elsajátíthatsz olyan, készséggé fejleszthető eljárásokat és módszereket, amelyekkel képes leszel kommunikálni az élet minden területén, és tudományos karrierrel is próbálkozhatsz.

A PE-n szerzett képesítéssel elhelyezkedhetsz oktatási intézményekben, a médiában, valamint tudományos, kulturális, szociális, kormányzati és európai uniós intézményeknél, de számos irányban folytathatod is tanulmányaidat, az elvégzett szakiránytól függően.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom