Adatok

Képzési formák: ANA, ANK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 250 000 Ft

Ha szívesen tanulnál közgázt, és elsősorban az üzleti élet, a nemzetközi gazdasági folyamatok és az államok közötti gazdasági kapcsolatok iránt érdeklődsz, akkor a nemzetközi gazdálkodás alapképzés a neked való, amely a gazdaságtudományi képzési terület üzleti képzési ágához tartozik. Az itt megszerzett diplomával ugyanis az üzleti életben nemzetközi vállalatok és hazai vállalkozások nemzetközi ügyletekkel foglalkozó részlegein, illetve külgazdasági elemzőként tudsz elhelyezkedni, de akár a közszférában is (gazdaságdiplomáciai, külgazdasági elemzői pozícióban) találhatsz állást.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Nemzetközi és Politikatudományi Intézete ad otthont a hét féléves alapszaknak, amely a budapesti campuson található. A tanterv közgazdasági, társadalomelméleti, alkalmazott gazdaságtudományi és módszertani ismereteket, valamint egyéb szakirányú tudást tartalmaz. Az intézet célja legalább két idegen nyelven magas szinten tárgyalni képes gazdasági szakemberek képzése, akik a nemzetközi vállalkozói tevékenység végzésére, irányítására, szervezésére képesek.

Az alapszakos diploma megszerzésének kötelező, 160 órás szakmai gyakorlat végzése is a feltétele, amelyre a hetedik félévben keresztül sor.

 

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom