Ápolás és betegellátás (ápoló)

Pécsi Tudományegyetem

A szak értékelései >>
Egészségügy Pécsi Tudományegyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 8
Nappali önköltség (félév) 250 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 250 000 Ft

Szeretnél kézzelfogható segítséget nyújtani embertársaidnak? Ha a válaszod igen, emellett pedig el tudod képzelni magad az egészségügyi szférában, akkor jelentkezz a Pécsi Tudományegyetem Ápolás és betegellátás alapképzési szakára és válaszd az ápoló szakirányt! Légy tisztában a betegségekhez tartozó vizsgálati módszerekkel és rehabilitációs eljárásokkal!

A Pécsi Tudományegyetem célja olyan megbízható ápoló és betegellátó szakemberek képzése, akik az egyén, a család, a közösség és a társadalom egészségvédelméről és az egészség helyreállításáról, valamint az egészségügyi és szociális ellátásról szerzett ismereteik alapján képesek az egészségügyi és szociális ellátás valamennyi szintjén a megelőző, gyógyító, gondozó és rehabilitációs munkában önálló felelősséggel részt venni.

Az ápolás és betegellátás alapképzési szak ápoló szakirányt végzett hallgatói képesek a betegek, illetve gondozottak szakszerű ellátására, gondozásuk során a megfelelő ápolási modell kiválasztására, alkalmazására. Későbbi munkájuk során részt vállalhatnak az intézményi szolgáltatások megtervezésében, fejlesztésében. Nyolc félév alatt te is ilyen felkészült lehetsz!

Azt gondolod, hogy nyolc félév sok idő? Hidd el, ahhoz, hogy kellő magabiztossággal vághass bele a munkádba, pontosan ennyi tanulásra van szükséged. Ez idő alatt alapellátást, aneszteziológiát, belgyógyászatot, csecsemő- és gyermekgyógyászatot, geriátriai intenzív terápiát, neurológiát, pszichiátriát, sebészetet, szülészet-nőgyógyászatot és mindezek ápolástanát, valamint közösségi ápolástant és a krónikus betegek ápolástanát sajátítják el az ápoló szakosok. Így biztosítja számodra a Pécsi Tudományegyetem, hogy a diplomáddal a kezedben ne legyen probléma az elhelyezkedés!

Ha érzelmi stabilitással, megfelelő kommunikációs készségekkel, valamint jó állóképességgel, kitartással rendelkezel, akkor ezt az alapszakot Neked találták ki. Nincs más hátra, mint hogy jelentkezz a PTE ápolás és betegellátás szakára és válaszd az ápoló szakirányt!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom