Gazdálkodási és menedzsment (magyar nyelven)

Pécsi Tudományegyetem

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Pécsi Tudományegyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 215 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 200 000 Ft

Érdekelnek a közgazdaságtan gyakorlati alkalmazásának lehetőségei? Még nem tudod, hogy kis-, középvállalkozásban, esetleg multinacionális cégnél szeretnél karriert csinálni? Az első lépés mindenképp egy versenyképes diploma megszerzése, magabiztos tudással: csatlakozz a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodási és menedzsment alapszakához, és használd ki a benne rejlő lehetőségeket!

A gazdálkodási és menedzsment alapszak úgy épül fel, hogy először a vállalatirányításhoz szükséges elméleti tudást sajátítod el. Ezután jöhetnek az inkább gyakorlati tantárgyak, amelyeknek során olyan készségeket sajátíthatsz el, mint például a konfliktusmegoldás, a hatékony alkalmazkodás a környezeti változásokhoz, az informatikai eszközök használata, vagy épp az idegen nyelven folytatott üzleti kommunikáció. Egy féléves szakmai gyakorlat teljesítése biztosítja, hogy szakmai tapasztalat birtokában végezd el a képzést.

Ezzel a diplomával a gazdasági élet számos területe közül választhatsz: érdeklődésednek megfelelően lehetsz menedzser, gazdasági elemző, kontroller, befektetési szakember, logisztikai tervező, melyet akár a kötelező szakmai gyakorlat során is megalapozhatsz! A hét féléves képzés végére képessé válsz arra, hogy menedzserként dolgozz kis-, közép- vagy akár nagyvállalatoknál vagy éppen az államigazgatásban. Az alapszak elvégzését követően gazdasági mesterképzésekbe, illetve felsőfokú szakképzésekbe kapcsolódhatsz be akár Pécsen, akár bármelyik más magyarországi vagy külföldi egyetemen.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom