Kereskedelem és marketing

Szolnoki Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Szolnoki Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 210 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 165 000 Ft

A kereskedelmi és marketing képzés a gazdaságtudományi képzési területhez tartozik, így a vele megszerezhető szakképzettség neve: közgazdász kereskedelmi és marketing alapképzési szakon. A szakon közgazdasági, üzleti, valamint természetesen kereskedelmi és marketinges szaktudást sajátíthatsz el. A diploma megszerzése után így többek között foglalkozhatsz kis- és középvállalkozások kereskedelmi tevékenységének szervezésével és irányításával, különböző termékek és szolgáltatások beszerzésével és értékesítésével, reklámmal, piackutatási adatok elemzésével, kereskedelmi folyamatok elemzésével és tervezésével, de akár logisztikai feladatok ellátásával is.

A hét féléves képzés alapját közgazdasági, informatikai, üzleti és társadalomtudományi ismeretek adják. A Szolnoki Főiskolán emellett kétféle szakirányon szerezhetsz differenciált szakmai ismereteket. Értékesítés - szervezés szakirányon a személyes és az on-line eladás, a vállalati esettanulmányok, valamint a kereskedelmi informatika, az üzemszervezés és a logisztika szerepelnek a tantervben. Marketing-menedzsment specializáción pedig marketingkommunikációval, marketingtervezéssel, a fogyasztói szokásokkal, illetve különböző kvalitatív és kvantitatív kutatási formákkal ismerkedhetsz meg.

Az alapszak elvégzése után számos mesterképzésen is továbbtanulhatsz, a Szolnoki Főiskolán pedig arra is van lehetőség, hogy az alábbi szakirányú továbbképzésen mélyítsd el ismereteidet: marketing szervezetek irányítása, marketingkommunikáció, egészségügyi marketing és divatmarketing.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom