Pénzügy és számvitel

Szolnoki Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Szolnoki Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 210 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 165 000 Ft
Német önköltség (félév) 165 000 Ft

Érdekel az adózás vagy a hitelügyintézés? Jó számtani képességeid vannak, és ezt a bankszakmában kamatoztatnád? A Szolnoki Főiskola pénzügy és számvitel alapszakán segítenek abban, hogy minél szélesebb ismeretkörre szert téve magabiztosan eligazodj ezen a területen és sikeres adózási vagy banki szakemberré válj!

Az SZF elsődleges célja, hogy a régió számára képezzen szakembereket, akik nem csupán a közgazdaságtan elméleti oldalát ismerik, de az alapvető menedzsment ismereteken túl jártasságot szereznek a pénzügyi jog, a pénzügyi tervezés, illetve az adózás területén is. A sokszínű képzési struktúra alkalmas arra, hogy ilyen tudáskészlettel ruházzon fel téged, nem megfeledkezve a módszertani tárgyak (mint például statisztika) fontosságáról sem.

Specializációs lehetőségekként a főiskola két szakirányt kínál, a banki, illetve a kontroling szakirányt, melyek felépítése elősegíti a nemzetközi alkalmazhatóságot. A szakmai gyakorlatot eltöltheted érdeklődésednek megfelelően a NAV-nál, bankoknál, és gyakorlatilag bármely vállalkozásnál. A szakmai gyakorlat szervezésében és adminisztratív vonatkozásaiban számíthatsz a főiskola segítségére. Akár az elhelyezkedésed is megoldódhat egy jól sikerült szakmai gyakorlat eredményeként, érdemes sok energiát fektetned bele.

Tanulmányaid befejezése után gazdasági mesterszakon vagy felsőfokú szakképzésben képezheted magad tovább az ország bármely egyetemén, de azonnal munkába is állhatsz számos, pénzügyi-számviteli ismereteket igénylő pozícióhoz szerzel megfelelő képesítést a három év alatt.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom