Turizmus - vendéglátás

Szolnoki Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Szolnoki Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK, ATK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 210 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 165 000 Ft
Angol önköltség (félév) 295 000 Ft
Német önköltség (félév) 165 000 Ft

Te is bekapcsolódnál a magyar turizmus sikertörténetébe? Korszerű tudást kínáló képzésben sajátítanád el a szükséges elméleti alapokat? A Szolnoki Főiskola turizmus-vendéglátás alapszakának kidolgozói maximálisan szem előtt tartják az új trendeket – csatlakozz te is!

Az alapszak a gazdaságtudomány számos területét kombinálja annak érdekében, hogy a turizmus-vendéglátás területén közreműködhess vagy magad indíthass sikeres vállalkozást, ambícióidnak megfelelően. Harmonikusan egészítik ki egymást a vállalkozási ismeretek és az elméleti közgazdaságtan, a számviteli stúdiumok és a turizmushoz kapcsolódó szaktárgyak. A szakirányok felépítése mindenben megfelel a kor kívánalmainak: mindhárom szakirány összhangban van a regionális és az országos fejlesztésekkel, a szálláshely-szolgáltatás minőségi változásaival és bővülésével, a vendéglátás tradicionális, rendezvényszervező és gasztroturisztikai szerepének növekedésével, illetve a magyar lakosság és a turizmusban résztvevők egészségtudatosságának fokozódásával. A választható szakirányok pedig: vendéglátás szervezése, egészségturizmus és szállodamenedzsment szakirány. Az utolsó félév szakmai gyakorlattal telik, de a főiskola tanétterme is tanszállodája is rendelkezésre áll a gyakorlati tapasztalatszerzés érdekében.

Szeretnél a BA-t követően munkába állni? Az SZF versenyképes tudással vértez fel, hogy helyt állhass a különböző szállodai, vendéglátós és egészségturizmussal összefüggő menedzseri pozíciókban. De mesterképzések és felsőfokú szakképzések is várnak az ország számos intézményében, melyek további specializációra adnak lehetőséget.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom