Színház- és Filmművészeti Egyetem

Színház- és Filmművészeti Egyetem

Szívesen dolgoznál televíziónál, színháznál, érdekelnek a drámai művészetek? Megfelelő elhivatottságot érzel magadban? Mutasd meg nekünk is a tehetséged, és tanulj a Színház- és Filmművészeti Egyetemen!

Ez az egyetem hivatásának tekinti, hogy megalapozott szaktudású művészeket, művészeti szakembereket képezzen és gondoskodjon továbbképzésükről. Az SZFE-n elméleti és gyakorlati oktatásban részesülhetsz szakmai és műhelymunkák keretei között. Minden adott hát, hogy kibontakoztathasd tehetséged, alkotói képességed, művészi egyéniségedet!

A Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói nagy hivatástudattal rendelkeznek, céljuk, hogy a hallgatók megismerjék az egyetemes és nemzeti kultúra értékeit. A végzett hallgatók ezeket az értékeket adják tovább később, munkájuk során.

Az SZFE-n elsajátíthatod a művészi ábrázolás korszerű kifejezési eszközeit és technikáit. Ennek érdekében zajlik az oktatás a színházművészet és a film- és videóművészet ágazataiban, valamint a színháztudomány és a mozgóképtudomány tudományágaiban. Ezeken belül alap- és osztatlan képzések, mesterképzések, szakirányú- és doktori továbbképzések közül válogathatsz eddigi tanulmányaidhoz mérten.

Ha e szakok egyikén tanulsz, részt vehetsz az egyetem által készített színházi előadásokon, tanulmányi célú filmek munkálataiban valamint különböző televíziós játékok és videó programok készítésében. Egy biztos: Izgalmas időszak vár rád! A hallgatók és oktatók együttműködése, valamint az önálló munkára való ösztönzés mind-mind hozzásegítenek, hogy végzett hallgatóként megtaláld a helyed a munka világában.

A színházakkal, rádiókkal, televíziókkal fenntartott kölcsönös kapcsolat nagyban segíti majd a szakmai pályádat. Sőt, az egyetem külföldi társintézményekkel is remek kapcsolatot ápol a nemzetköziség jegyében. A nemzetközi fesztiválokon való részvétellel, és a szervezeteken belül folyó munkával olyan közeget biztosít számodra, ahol nem csak színvonalas oktatásban lehet részed, hanem hasznos kapcsolatokat is kialakíthatsz. Tanulj az SZFE-n és légy része az ország legmagasabb szintű színház- és mozgóképi szakmákat oktató színhelyének!

Ha szeretnél ismert és neves oktatók által segítve eljutni az álmaidig, akkor vár az SZFE!

Utolsó frissítés dátuma: 2014.07.25.


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet