Gazdálkodási és menedzsment

Szent István Egyetem

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Szent István Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 220 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 220 000 Ft

A színvonalas közgazdasági képzés mellett a tanulási környezet is fontos számodra? Versenyképes üzleti diplomát szeretnél? A Szent István Egyetem gödöllői kampuszán idilli környezetben tanulhatsz elismert szakemberektől, és a nemzetközi piacon is megbecsült diplomát szerezhetsz gazdálkodási és menedzsment alapszakon

A gazdálkodási és menedzsment alapszak elsőként a vállalatvezetéshez szükséges elmélet ismeretekbe vezet be, majd a gazdálkodási, üzleti és menedzsment ismeretek gyakorlatiasabb tantárgyai következnek. Ebbe a változatos tudásanyagba olyan készségek is beletartoznak, mint a konfliktusmegoldás, a hatékony alkalmazkodás a környezeti változásokhoz, az informatikai eszközök használata vagy az idegen nyelven folytatott üzleti kommunikáció. Utóbbit két féléven keresztül tanulhatod, hogy magabiztosan navigálj nemzetközi munkakörnyezetben is.

A hét féléves képzés végére képessé válsz arra, hogy vállalatok vagy különböző költségvetési szervezetek pénzügyi folyamatait és szervezeti rendszereit átlásd, illetve bekapcsolódj munkád során valamelyik folyamatba. Számviteli szakfeladatok irányítására szintén alkalmassá válsz, hasznosítva az SZIE által nyújtott képzés gyakorlatorientált felépítését. Ha erősebb benned az elemzői véna, a gazdálkodás különböző folyamatainak értékelésére és ellenőrzésére is megfelelő felkészítést kapsz. Bárhogy is specializálódj, egy félév szakmai gyakorlatot mindenképp teljesítened kell a diploma megszerzése érdekében, így egészen biztosan munkaerőpiaci tapasztalattal a hátad mögött léphetsz ki az egyetemről.

Az alapszak elvégzését követően gazdasági mesterképzésekbe, illetve felsőfokú szakképzésekbe kapcsolódhatsz be az SZIE-n, vagy Magyarország bármely más egyetemén – a külföldet is érdemes lehet megcélozni! Persze munkába állhatsz a hároméves diploma megszerzése után közvetlenül is, akár közgazdászként, gazdasági elemzőként.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom