Kereskedelem és marketing

Szent István Egyetem

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Szent István Egyetem

Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 220 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 200 000 Ft

A kereskedelem és marketing alapképzés a gazdaságtudományok körébe tartozik, ezért azok számára ajánlott, akik gazdasági területen képzelik el a jövőjüket. A szak ezen belül az üzleti képzési ághoz sorolható, hiszen olyan közgazdasági és menedzseri ismeretekkel ruház fel, amelyek elsősorban az üzleti életben hasznosíthatóak.

A Szent István Egyetem gödöllői Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának kereskedelem és marketing alapképzése ráadásul elismert diplomát biztosít számodra, így itt tanulva könnyen találsz majd gyakorlati helyeket magadnak, és a jelenlegi munkaerő-piaci helyzet mellett is viszonylag rövid időn belül el tudsz helyezkedni. A képzés gyakorlatorientált, különböző vállalatokkal is szoros kapcsolatot ápol a kar, amely szintén elősegíti a munkába állást.

A hét féléves tanterv tárgyai modulokba csoportosíthatóak. A módszertani alapozó modul gazdaságtani, matematikai, informatikai és pénzügyi alapismereteket tartalmaz. További közgazdasági tárgyakat tartalmaz az elméleti gazdaságtani alapozó modul, míg az üzleti és az úgynevezett közös modul a marketing és a kereskedelemi ismereteket mélyíti el (emberi erőforrás menedzsment, üzleti kommunikáció és jogi ismeretek, fogyasztói magatartás, marketingmenedzsment, marketing-kommunikáció, értékesítés, logisztika) Emellett a Szent István Egyetemen élelmiszermarketing menedzsment, ellátási lánc menedzsment és marketing információ menedzsment szakirányokon lehet további marketinges szaktudást szerezni.

A SZIE GTK, illetve a kereskedelem és marketing képzés a felsőoktatási rangsorokban és a hétköznapi életben is folyamatosan bizonyít. A Gazdasági és Társadalomtudományi Kar Kiválósági Díjjal kitüntetett intézmény, a szakmai közvélemény pedig a kereskedelem és marketing képzést a három legjobb közé sorolja az országban. A képzés minőségére garancia az oktatói gárda, hiszen a szaknak otthont adó Marketing Tanszék tanárainak több mint 70%-a tudományos minősítéssel rendelkezik. A kar arra is büszke, hogy a végzett hallgatók munkaerő-piaci lehetőségei és a befutott karrierek is visszaigazolják a képzés minőségét.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom