Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 220 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 220 000 Ft

A turizmus-vendéglátás berkein belül a szervezési feladatok érdekelnek elsősorban? Szeretnél több nyelven magabiztosan beszélő turisztikai szakemberré válni? A Szent István Egyetem turizmus-vendéglátás alapszakán a magas szintű tudás közvetítése az első, hogy minél jobb esélyekkel kezdhess karriert ebben a dinamikusan fejlődő ágazatban.

Amint az a magyarországi gazdasági BA képzésekben megszokott, a képzés hét félévig tart. Az első hat félév mindenekelőtt az elméleti oktatásról szól, hiszen a közgazdaságtan alapjai mellett szükséges elsajátítanod többek között alapvető jogi ismereteket, a közgazdaságtan matematikai alapjait (például gazdasági matematika és statisztika órák keretében), illetve a menedzsmenttel és pénzüggyel foglalkozó tárgyak is fontos részei a felkészítésednek. Az SZIE továbbá specializációs lehetőséget is biztosít: elvégezheted az animáció szervező menedzser vagy a konferenciaszervező menedzser szakirányt. Két nyelv magas szintű elsajátítását várja el tőled az egyetem a diploma megszerzéséig. A hetedik félévben szakmai gyakorlaton veszel részt, így lesz lehetőséged kitapasztalni, milyen típusú munkahelyen és munkakörben érzed jól magad.

A BA képzés után azonnal munkába állnál? A sokféle nyitva álló terület közül a szállodai vagy vendéglői üzletvezető pozíciókra pályázhatsz legnagyobb eséllyel. Tovább folytatnád a tanulást? Akár a turizmus, akár a közgazdaságtan más ágazatain belül várják a mesterképzési programok a jelentkezésed!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom