Adatok

Képzési formák: ANA, ANK, ALA, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 180 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 150 000 Ft

Szeretnéd megérteni, mi miért és hogyan történik társadalomban? Betekintést szeretnél nyerni az iskolai oktatás világába, tudni szeretnéd, mi zajlik a tanárok és a tanulók elméjében? Jelentkezz pedagógia szakra!

A hat féléves képzés során megismered és megérted a tanítás-tanulás folyamatait és az azokat befolyásoló tényezőket. Emellett bevezetést kapsz a társadalomtudományok széles körébe, melyek rálátást biztosítanak a társadalom működésére, segítenek az emberi viselkedés és az intézmények működésének megértésében. A képzés a kommunikációs képességek fejlesztését helyezi a középpontba, valamint segít tökéletesíteni a társas kapcsolatokban használt együttműködő képességet. Az intézmény nagy hangsúlyt helyez a kutatásra, az oktatásra és a kettő összekapcsolására is. A képzés alatt első kézből ismerheted meg a legújabb kutatási irányzatokat és eredményeket. A diplomád megszerzéséhez kötelezően választanod kell egy szakirányt (kutatási asszisztens), egy minort (tanárszakra előkészítő egység) vagy egy specializációt (nem tanítóképes szak tanulmányi csomagja).

Az alapképzés sikeres elvégzése után rengeteg, elsősorban tanári szak nyújt továbbtanulási lehetőséget. Ha inkább a munka világát választanád, lehetőséged van elhelyezkedni például iskolákban pedagógiai asszisztensként.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom