Tomori Pál Főiskola

Tomori Pál Főiskola

Miért érdemes a Tomori Pál Főiskolát választani? Mert a cél egy olyan felsőoktatási intézmény létrehozása, ahonnan a kikerülő hallgatók mind a tudásukra, mind pedig magára az intézményre büszkék lehetnek.

A kalocsai központú Tomori Pál Főiskola a magyar felsőoktatás egyik legfiatalabb, 2004 óta aktív tagja. Bár az első évben csak pótfelvételit tudott meghirdetni, a jelentkezések és átjelentkezések száma felülmúlta a várakozásokat. Így a következő tanévben már gőzerővel és teljes kapacitással működött az intézmény. A hallgatók száma azóta is fokozatosan emelkedik, a főiskola oktatási vonzáskörzete pedig tovább bővül. Ez jó tendencia ahhoz, hogy az intézmény elérje a célját, ami nem más, mint a Dél-alföldi régió meghatározó tudásbázisaként való működés. Mivel a szakok iránt nagy volt az érdeklődés, a főiskola most már budapesti helyszínen is várja a hallgatókat az alapképzésekre és a felsőfokú továbbképzésekre.

A végső cél olyan közgazdászok, menedzserek, nemzetközi szakértők képzése, akik megkapják a kellő elméleti és gyakorlati képzettséget ahhoz, hogy naprakész, informatikai szaktudásukat és nyelvi képességeiket kisvállalkozásoknál és multinacionális környezetben, belföldön és külföldön is alkalmazni tudják. A főiskola felismerte a növekvő munkaerő-piaci igényeket, így bölcsészképzést is indított. A szabad bölcsészet szakon a hallgatók nemcsak a bölcsészettudománnyal ismerkednek meg, hanem a gazdasági és vállalkozási, idegenforgalmi és idegenvezetési, valamint informatikai ismereteiket is bővítik.

Ha szeretnél egy még fiatal, de mégis színvonalas képzést nyújtó felsőoktatási intézmény tanulója lenni, válaszd a Tomori Pál Főiskolát!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet