Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 175 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 160 000 Ft

Mindig is érdekelt a nemzetközi politika, az újságok külkapcsolatokkal foglalkozó cikkei? Esetleg nemzetközi híradásokat is figyelemmel kísérsz? Ha szeretnél igazán érteni a világpolitikai alakulásához, akkor ne habozz, válaszd a Tomori Pál Főiskola nemzetközi tanulmányok képzését!

A képzés ideje hat félév, ezalatt az idő alatt nem kizárólag szaktárgyakkal és készségfejlesztő kurzusokkal találkozol, de belekóstolhatsz a jogi, közgazdaságtani és filozófiai stúdiumokba is. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy valóban sokrétű tudással rendelkező szakember váljék belőled. A főiskola nemzetközi tanulmányok szakhoz kapcsolódó szakiránya a globális civil társadalom névre hallgat. Az alapszakon a szakmai gyakorlat időtartama összesen négy hét, melyet két félév alatt kell teljesíteni. A gyakorlat segít a már korábban megszerzett tudás elmélyítésében. A diploma megszerzéséhez szükséges nemzetközi tanulmányok alapszakon két idegen nyelvből C típusú nyelvvizsga szükséges, melyből az egyik szakmai nyelvvel bővített.

A képzés célja, hogy olyan szakemberek hagyják el a főiskola padjait, akik nemzetközi politikai, gazdasági, s jogi ismereteik birtokában képesek minisztériumok, kormányzati szervek, állami intézmények nemzetközi feladatainak ellátására.

A diploma megszerzését követően tovább tanulhatsz bármelyik magyarországi (elegendő ambíció esetén külföldi) felsőoktatási intézmény mesterképzésén, de munkába is lehet állni. Lehetőséged lesz minisztériumoknál, kormányzati szerveknél, önkormányzatoknál elhelyezkedni, vagy gazdasági társaságoknál, s vállalkozói szférában. Téged is vár a Tomori Pál Főiskola!

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom