Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 175 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 160 000 Ft

Szeretnél kiváló matematikai képességeidre építve versenyképes gazdasági diplomát szerezni? Úgy gondolod, a kiváló oktatógárda az első lépés egy ígéretes karrier előkészítése felé? A Tomori Pál Főiskola pénzügy-számvitel alapképzésében remek szakmai felkészültségű tanárok oktatnak.

A bolognai rendszer keretei között egységes pénzügyi és számviteli képzés kiemelt célkitűzése, hogy a szűkebben értelmezett szaktárgyak mellett egy minél átfogóbb módszertani és társadalomtudományos ismeretanyagra tehess szert. A másik fontos kitétel, hogy az Európai Unióban bárhol könnyedén hasznosítható képesítésed legyen, ez a kitétel többek között az uniós jogi környezettel foglalkozó kurzusban ölt testet. A TPF szakosodási lehetőséget is biztosít neked, két szakirány indításával: pénzügy és számvitel. Előbbi törzstárgyai között olyan kurzusok bukkannak fel, mint banküzemtan, befektetési- és értékpapírpiac, míg számvitelesként többek között a különböző számviteli rendszerekkel és a konszolidáció lehetőségeivel ismerkedhetsz meg behatóbban. A hét féléves képzés utolsó szakaszában a kötelező szakmai gyakorlatot eltöltheted hitelintézeteknél és számos vállalkozásnál – a TPF-es tanulmányok sok lehetőséget nyitnak meg előtted. Ha a szakmai gyakorlat során bizonyítasz, könnyen lehet, hogy munkaszerződés lesz a jutalmad!

A hetedik félév végeztével akár azonnal el is helyezkedhetsz, hiszen a BA diploma garantálja, hogy alkalmassá válsz különböző szervezetek pénzügyi és számviteli szerveinek, stratégiáinak tervezésére, lebonyolítására vagy épp ellenőrzésére. Ha tovább képeznéd magad, az ország számos egyetemén állnak rendelkezésedre gazdasági mesterképzések, melyekre jó kilátásokkal jelentkezhetsz.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom