Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

Nem tudod még, merre indulj érettségi után? Érdekel az üzleti élet és szeretnéd egy kiváló helyen tanulni az alapokat? A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola az ország első újrendszerű, „valódi” alapképzését megvalósító főiskolája, mivel az egész iskola szerkezete kifejezetten a BA képzésre jött létre, így pontosan azt kínálja neked, amit keresel.

Hogy lehet ez? A több mint húsz éves múlttal rendelkező Atalanta oktatási cégcsoport legújabb tagja a főiskola, amely komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Sőt, kifejezetten a hallgatók igényei alapozták meg a főiskola létrejöttét, mivel a hazai oktatásban egyedülálló módon, képzési szerkezete alulról fölfelé építkezik, teret hagyva a fiatalos elképzeléseknek és gondolkodásnak, kielégítve az új generációnak minden igényét, így a te igényeidet is.

Miből áll a Főiskola célja? Élethosszig tartó tanulás („Life Long Learning”). A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola célja olyan oktatási feltételek megteremtése, amelyek elősegítik tudományos fejlődésedet, magas szintű elméleti tudás megalapozásával és a külső partneri ismeretségeken alapuló gyakorlat megszerzésének egységével. Például ismerősen cseng a Sorbonne név? Igen, a főiskola több külföldi egyetemmel, többek között a Sorbonne Egyetemmel és a Sapientia Egyetemmel is szoros kapcsolatban áll. Így a WSUF olyan szolgáltatást és aktív szereplést nyújthat neked, amellyel te is hozzájárulhatsz a magyar és az európai tudományos és gazdasági élet fellendítéséhez.

Mi a mottó? „Minőségi képzés, versenyképes áron”. Tehát az elméleti és gyakorlati tudás egységének megteremtése. Hallgató-centrikusság. Korszerű, jelentős részben a főiskola saját tanárai által fejlesztett tananyagok és módszerek használata. Gyakorlatorientált képzés megvalósítása, melynek elemei egyfelől a kiscsoportos képzés, másfelől a jól felépített esettanulmányok, amelyek a hallgatók problémamegoldó és prezentációs képességeit fejlesztik. Rugalmas és felkészült munkaerőképzés. Idegen nyelv magas szintű megismertetése.

Mitől lesz a mottó a te mottód is? A globális világban csak a nyitott szemléletű oktatás lehet versenyképes. Olyan, amely képes egybefogni a különböző kultúrákat, amely képessé tehet téged is arra, hogy bárhol a világban bátran szembe tudj szállni a kihívásokkal. A magyar közgazdasági felsőoktatásban a végzett hallgatók száma túlméretezett, a diplomáddal a kezedben munkát találni egyre nehezebb. A mennyiségi túlkínálat ellenére azonban továbbra sincs elegendő idegen nyelveket jól beszélő, jó elméleti alapokkal rendelkező, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok jól ismerő, és a gyakorlati problémamegoldó képességgel is rendelkező közgazdászokból. E kihívásokra kíván reagálni a WSUF magánintézményként, államilag elismert diplomát adva a kezedbe, amivel te is biztosan megállod a helyed bárhol a nagyvilágban.

Ha szeretnél egy sikeres üzletemberként kilépni a nagyvilágba, akkor a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola most a te mottód!

 


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet