Adatok

Képzési formák: ALK
Képzési idő (félév) 7
Levelező önköltség (félév) 155 000 Ft

Szeretnéd a gazdaságra ható tényezőket a maguk összetettségében megismerni és megérteni? Sokoldalú, gyakorlatorientált közgazdaságtani képzést szeretnél elvégezni? Nemcsak az oktatók kiválósága, hanem a megszerzett tudás nemzetközi használhatósága is a legfőbb szempontjaid között szerepel? Ebben az esetben érdemes a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola költségtérítéses gazdálkodási és menedzsment szakára jelentkezned!

A képzés elméleti tantárgyakkal indul (matematika, közgazdaságtan, statisztika). Ezekre épülnek a gyakorlatorientált üzleti ismeretek, mint a vállalatgazdaságtan, vállalati pénzügyek, marketing. A szak jellemzője, hogy az oktatók nagy hangsúlyt helyeznek a problémamegoldó képességed fejlesztésére, illetve olyan adottságok javítására, mint a prezentációs készség, (idegen nyelvű) üzleti kommunikáció, informatikai készségek, önálló munkavégzésre való képesség, vezetői készségek. A cél, hogy a három és fél éves program végére ne csak a fogalmakkal és az alapvető folyamatokkal légy tisztában, hanem hogy a folyamatok befolyásolásának módszereit is elsajátítsad és vállalatirányítási készségeidet is fejleszd. A hetedik, záró félév a szakmai gyakorlatról szól, amely meghatározó jelentőséggel bírhat későbbi karrieredre is. Ennek során felmérheted, hogyan is érzed magad a szakmában, melyet választani készülsz, sőt, akár el is köteleződhetsz egy adott cég mellett.

A diplomázás végeztével azonnal munkába állhatsz, hiszen a BA képzés felkészít arra, hogy beosztottként, alsó- vagy középszintű vezetőként különböző típusú vállalatokban vagy az államigazgatásban átfogó közgazdasági tudást igénylő pozíciókban dolgozzál. Ha inkább tanulnál még, tovább is képezheted magad az ország bármely egyetemének gazdálkodási mesterképzéseiben.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom