Zsigmond Király Főiskola

Zsigmond Király Főiskola

Ha egy olyan felsőoktatási intézményben szeretnél tanulni, ahol a hallgató, azaz a te céljaid, és jövőbeli boldogulásod és egy olyan egyetemi képzés nyújtása a fő szempont, ami megállja a helyét Európa bármely országában, válaszd a Zsigmond Király Főiskolát!

Ez az intézmény ugyanis egy igazi „Hallgatóbarát Főiskola”, biztosítja a diákok számára a zökkenőmentes ügyintézést és főképp az eredményorientált felkészülést. Az iskolának teljesen modern, őrzött parkolója van, és az egész létesítmény akadálymentesített, számítógépekkel és a gyors internettel ellátott kampusszal büszkélkedhet. Az információk megszerzésében az ETR (Egységes Tanulmányi Rendszer), és a HIK (Hallgatói Információs Központ) segít, így könnyedén tudsz iskolai ügyeket intézni a laptopod előtt ülve is. Ezen kívül számos tananyag elérhető „e-learning” formátumban, van jegyzettár, sőt még hideg-meleg konyhás étkező is, hogy az iskolában töltött idő ne csak hasznos, hanem kellemes is legyen.

Az oktatók a legtöbb esetben a saját szakmájukban is aktívan tevékenykednek és/vagy kutatásokat végeznek az adott szakterületen, melyeket publikálnak és tanulmányok készítéséhez használnak fel. Az iskola filozófiája az élethosszig tartó tanulás, persze ez nem azt jelenti, hogy minél tovább tartanak a főiskola falai között, hanem azt, hogy olyan képzettséget adnak, amivel aztán a jövőben is könnyedén boldogulsz. A főiskolán az Idegennyelvi Lektorátus keretein belül kiemelkedően sok idegen nyelvet tanulhatsz. Az épületben kihelyezett nyelvvizsgaközpont is található.

Naprakész, hallgatócentrikus és modern. Ha ilyen környezetben szeretnél diplomát szerezni, válaszd a Zsigmond Király Főiskolát!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Tartalom
Szerkezet