Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 200 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 180 000 Ft

Szeretsz és tudsz is emberekkel foglalkozni? Szeretnél napjaink egyik legfontosabb és legbefolyásosabb menedzsment területén dolgozni? Az emberi erőforrások szakot neked találták ki!

Az emberi erőforrások alapszak a főiskola egyik legkiforrottabb, leghosszabb oktatási múltra visszatekintő programja. A hat féléves képzés alatt a módszertani és közgazdasági alapozás után a legmodernebb menedzsment technikákkal ismerkedhetsz meg. A képzés alatt három szakirány – munkaügyi kapcsolatok, karriertanácsadás-coaching és munkaerő-piaci – választhatsz. Ezek a szakirányok a makroszintű munkaügyi, munkaerő-szervezési problémáktól a professzionális vállalati humán erőforrás menedzsment területekig kínálnak további alternatívákat a szakmai tudásod elmélyítésére. A 12 hetes kötelező szakmai gyakorlatra biztosított helyek nívós vállalatok működésébe nyújtanak betekintést és gyakorlati ismereteket az emberi erőforrásokkal kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban.

A diplomád megszerzése után nem kell aggódnod, ugyanis a megszerzett ismereteidet rendkívül széles körben alkalmazhatod. Elhelyezkedhetsz például hazai és nemzetközi gazdálkodási és társadalmi intézményeknél, vállalkozásoknál, nemzetközi szervezeteknél, gazdasági kamaráknál és más érdekképviseleteknél.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom