Gazdálkodási és menedzsment

Zsigmond Király Főiskola

A szak értékelései >>
Gazdaságtudomány Zsigmond Király Főiskola

Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 200 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 180 000 Ft

Szeretnéd elsajátítani a modern üzleti élet viteléhez szükséges közgazdaság-elméleti, módszertani és menedzseri ismereteket? A Zsigmond Király Főiskola gazdasági és menedzsment alapképzése pontosan ezt biztosítja számodra!

A gazdálkodási és menedzsment alapszak fontos jellemzője, hogy az elméleti megalapozottságot a gazdálkodási, üzleti és menedzsment ismeretekre jellemző gyakorlatiassággal egészíti ki. Ennek megfelelően a tágabb, társadalomtudományos alapozást számos szakmai tárgy követi, melyek korszerű gazdasági tudás megszerzését teszik lehetővé. A ZSKF fontos szempontnak tartja a készségfejlesztést, legyen szó akár idegen nyelvről, üzleti kommunikációról, prezentációról, vagy épp konfliktuskezelésről. A ZSKF számos szakirányt is indít, melyek specifikusabb ismereteket közvetítenek: ingatlangazdálkodás és menedzsment, marketing, pénzügy-adózás, turizmus menedzsment, ipari hírszerzés-gazdasági biztonság, illetve rendezvényszervezői és promóciós menedzser szakirányok indulnak.

Lássuk, milyen kompetenciákat fejleszt a ZSKF képzése a három és fél év alatt! A közgazdasági, társadalomelméleti, alkalmazott gazdaságtudományi és módszertani ismereteid és szakirányú tudásod birtokában képes leszel a gazdálkodó szervezetek és intézmények folyamatainak tervezésére, elemzésére, a gazdálkodói, vállalkozói tevékenységek és folyamatok irányítására, szervezésére. Mindezt tesztelheted már az utolsó félév kötelező szakmai gyakorlata során is.

Azonnal elhelyezkednél a diplomaszerzést követően? Számos álláslehetőség adódik számodra társadalmi intézményekben, vállalkozásokban, cégszervezés és alapítás kapcsán, nemzetközi szervezetekben, gazdasági kamarákban és más érdekképviseleteken. Persze dönthetsz a továbbtanulás mellett is, ebben az esetben érdemes böngészni az egyetemek kapcsolódó mesterképzéseit.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom